Noul Samsung GQ43Q60R are un ecran QLED de 43 inch cu tehnologie Quantum Dot și este unul dintre cele mai mici dispozitive QLED disponibile în prezent. Seria actuală Q60R include SmartTV, un tuner dublu cu funcție de înregistrare USB și este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Televizoarele QLED ale seriei Samsung Q60R sunt disponibile în 6 dimensiuni, cu dimensiuni de ecran de la 43 inci până la 82 inci uriași.

Samsung GQ43Q60R

Televizor Samsung GQ43Q60R de 43 inch

Televizorul mic QLED are o carcasă plată din plastic cu un cadru subțire din aluminiu periat. Picioarele de aluminiu incluse subliniază aspectul subțire și asigură un suport sigur, iar spatele este proiectat și atractiv. Toate conexiunile sunt ascunse în spatele capacului, astfel încât aspectul din spate să nu fie afectat. Livrarea include o telecomandă inteligentă premium cu baterii, o pereche de picioare, un cablu de alimentare și un ghid de pornire rapidă. Un suport de perete adecvat nu este inclus în livrare și trebuie achiziționat separat, dacă este necesar.
Recomandarea noastră: Cu suportul plat Samsung WMN650M, televizorul QLED de 43 inch poate fi atârnat ca un tablou.

Samsung GQ43Q60R

Dotare

Echipamentul modelului de 43 inch este impresionant și include tot ceea ce vă puteți aștepta de la un model premium actual.

SmartTV și Smart Home

Pentru caracteristicile SmartTV, Samsung se bazează pe actualul Smart Hub bazat pe sistemul de operare Tizen 5. Smart Hub este clar proiectat și poate fi operat intuitiv și rapid utilizând telecomanda Smart Smart. Smart Hub oferă acces rapid la programe de televiziune, media externe, precum și aplicații și servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video și Netflix.
Mai mult, televizorul QLED este compatibil cu Apple AirPlay, Amazon Alexa și Google Assistant și poate fi controlat în mod convenabil prin intermediul comenzilor vocale.

Tuner dublu pentru recepție fără restricții TV

Samsung și-a echipat televizorul QLED cu două tunere triple pentru recepția televiziunii. În acest fel, programele TV pot fi înregistrate pe un stick USB indiferent de canalul pornit . Dacă doriți, puteți întrerupe programul curent și să-l redați cu un interval de timp. Cu funcția imagine-în-imagine, două canale pot fi urmărite simultan. HbbTV, videotext și un ghid electronic de programe (EPG) sunt de asemenea la bordul modelului de 43 inci.

calitatea picturii Samsung GQ43Q60R

Ajungem la punctul important, calitatea imaginii. Samsung GQ43Q60R este echipat cu un ecran 4K de înaltă rezoluție cu Quantum Dot și funcționează cu procesorul de imagine Quantum 4K actual. Trebuie menționat aici că dimensiunile micilor ecran cu 43 și 49 inci au doar un panou de 50 Hz în loc de un panou de 100 Hz. Cu toate acestea, 43 incher prezintă o imagine extrem de contrastantă și strălucitoare și poate afișa 100% din spațiul de culori DCI-P3 în plus față de HDR10 +. Acest lucru se observă în filmele HDR 4K actuale, care sunt prezentate aproape perfect în calitate de cinema aproximativă. Însă conținutul SD și HD și mai slab, în ​​special programul de televiziune, este reprodus de o calitate excelentă și ascuțit de ras de către puternicul procesor de imagini Quantum 4K.
Samsung s-a gândit și la jocuri pe calculator. Q60R are numeroase caracteristici de jocuri, cum ar fi reducerea de intrare redusă, jocurile FreeSync și HDR. Cu o placă grafică AMD curentă , poate fi prevenită ruperea ecranului enervant. Astfel, Samsung GQ43Q60R este ideal și ca monitor de jocuri XXL.

Calitatea sunetului Samsung GQ43Q60R

Cu toate acestea, sunetul nu poate ține pasul cu o calitate excelentă a imaginii. 43 incher are un sunet curat, cu înălțimi pronunțate și voci clare, dar există deficiențe clare în gama bass și bass. Ca un al doilea dispozitiv în dormitor sau în camera copiilor, calitatea sunetului poate fi suficientă, dar nu există atmosferă pentru home theater. Acest lucru este remediat printr-o soluție de sunet externă, cum ar fi Samsung Harman / kardon 5.1 bară de sunet HW-Q60R cu un subwoofer integrat.

Concluzie

Cu excepția calității medii a sunetului, ne-a plăcut foarte mult noul Samsung GQ43Q60R. Televizorul compact QLED 4K arată elegant și de înaltă calitate. Echipamentul generos poate convinge cu caracteristicile SmartTV actuale și un tuner dublu rapid. Televizorul QLED stabilește standarde în ceea ce privește calitatea imaginii. Verdictul nostru: foarte recomandat.

Specificatii Samsung GQ43Q60R

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala QLED
Claritate imagine 4K
An aparitie 2020
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo Rakuten TV
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Bixby

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine Supreme UHD Dimming Amplificator contrast Mega Contrast Quantum Dot Color Dual led Contrast Enhancer Film Mode Natural Mode Support
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2
Rata de refresh 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Multiroom Link Adaptive Sound Control
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Wi-Fi Bluetooth
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 4.2

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 69 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 96 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 963.5 x 629.4 x 195.2 mm
Dimensiune fara stand 963.5 x 557.7 x 56.8 mm
Greutate cu stand 9.2 Kg
Greutate fara stand 9 Kg
Dimensiune cutie 1081 x 670 x 140 mm
Greutate cutie 12 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Cablu alimentare Manual utilizare Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200