În februarie 2020, compania de electronice Samsung GU43TU7079 a prezentat noua serie 7. Modelele sunt disponibile în 7 dimensiuni diferite și oferă SmartTV modern cu control vocal, un tuner triplu și un ecran 4K de înaltă rezoluție.

ВИЖТЕ ЦЕНАТА И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ Щракнете ТУК !! 👈

Samsung GU43TU7079

REVIEW Samsung GU43TU7079

Cel mai mic model din serie poate fi configurat destul de repede de unul singur. Televizorul Samsung arată foarte subțire, modern și minimalist. Atât adâncimea carcasei, cât și cadrul afișajului au fost păstrate foarte înguste și contribuie la aspectul elegant și modern.

Indiferent dacă este montat pe perete folosind un suport adecvat sau așezat pe picioarele furnizate – Samsung GU43TU7079 face apel pur și simplu.

Samsung GU43TU7079

ВИЖТЕ ЦЕНАТА ДНЕС КЛИКЕТЕ ТУК !! 👈

Dotare Samsung GU43TU7079

Televizoare cu ecran plat cu rezoluție înaltă sunt acum posibile și pentru un buget ceva mai mic.

SmartTV și streaming 4K

Noul model Samsung vine cu un Smart Hub bazat pe Tizen 5.5 și vine cu numeroase funcții și aplicații. Amazon Prime Video, Netflix, Disney + și multe alte servicii de streaming și biblioteci media sunt, de asemenea, la bord și funcționează foarte bine. Cu toate acestea, telecomanda inclusă face ca operația să fie destul de greoaie. Aici observați diferența față de modelele la prețuri ridicate. Dacă doriți să simplificați controlul, puteți achiziționa o tastatură Bluetooth cu touchpad , cu care SmartTV și funcționarea aplicației funcționează mult mai rapid.

Control inteligent acasă și vocal

Oricine deține deja o casă inteligentă și dorește să integreze televizorul poate aștepta cu nerăbdare aplicația Smart Things, cu care toate aparatele de uz casnic compatibile pot fi conectate cu ușurință. Ca parte a acestui lucru, televizorul poate fi, de asemenea, controlat prin intermediul vocii. Pentru a face acest lucru, utilizați asistentul vocal Bixby sau un difuzor suplimentar Amazon Echo Dot de la Amazon Alexa.

Recepție TV prin satelit, cablu și antenă

Un tuner triplu destul de rapid a fost instalat pentru recepția TV, care acoperă atât DVB-S, DVB-T2, cât și DVB-C. Timpul de comutare în test, la fel ca în cazul majorității televizoarelor actuale, a fost de 1-2 secunde. Desigur, tunerul vine cu HbbTV, cunoscutul teletext și un ghid electronic de programe. Ca și modelul din anul precedent, GU43TU7079 nu are funcție de înregistrare USB.

Calitatea picturii Samsung GU43TU7079

Ecranul de înaltă rezoluție de 50 Hz cu iluminare LED Edge și procesor de imagine Crystal 4K prezintă o imagine cu contrast ridicat, colorat și foarte înaltă rezoluție (film de testare: Avengers: Endgame 4K pe Ultra HD Disc ).

Am constatat slăbiciuni minime în reprezentarea neagră. Tonurile de negru nu sunt 100 la sută negru, ceea ce era de așteptat și în acest interval de preț. Samsung GU43TU7079 oferă imagini ascuțite cu un grad ridicat de claritate a mișcării și are puține probleme chiar și cu semnale sursă slab rezolvate. Doar semnale SD sau analogice dezvăluie artefacte clare și contururi încețoșate. Cu semnalele HD de înaltă rezoluție, pe de altă parte, procesorul de imagine bun creează imagini ascuțite, fără nicio pierdere.

În general, noul model Samsung ne-a convins în ceea ce privește calitatea imaginii.

Samsung GU43TU7079

Calitatea sunetului

Dacă sunteți familiarizat cu televizoarele cu ecran plat, puteți ghici deja: Samsung GU43TU7079 este puțin slab pe piept. Vocile și notele înalte sunt reproduse clar și clar. Basses, însă, arată clar lipsa de volum. Totuși, acesta nu ar trebui să fie un motiv pentru a renunța la achiziție. Cu o bară de sunet adecvată sau un receptor cu mai multe canale, seara de film va deveni cu siguranță o seară de home theater cu experiența completă de sunet.

Sfatul nostru: Samsung HW-R450 / ZG SoundBar cu 360 de wați de putere și un subwoofer wireless oferă un bas puternic și poate fi ușor de controlat cu ajutorul telecomenzii.

Samsung GU43TU7079

Concluzie Samsung GU43TU7079

Samsung a lansat o serie de modele accesibile cu noua serie 7. În ciuda unor dezavantaje, modelul GU43TU7079 convinge prin echipamentul său extins și o calitate bună a imaginii. Nu ne-a plăcut simpla telecomandă numerică, care poate fi înlocuită în orice moment cu o altă telecomandă și panoul de conexiune slab echipat. Pentru un buget mai mic, puteți obține în continuare un TV cu ecran plat 4K bun.

Verdictul nostru: o valoare foarte bună pentru bani.

ВИЖТЕ ЦЕНАТА, актуализирана днес!!! 05/08/2020 НАТИСНЕТЕ ТУК!!!👈