Ce au în comun toate televiziunile? Toate arată la fel. Nu Samsung TV Frame. Pentru cei care pun o valoare deosebită pe design și nu doresc să pună o cutie mare neagră în camera de zi, SAMSUNG QE43LS03 are o televiziune QLED 4K modernă, sub formă de cadru de imagine pentru ei. Samsung Frame QE43LS03 are cea mai recentă tehnologie de imagine 4K și se transformă într-o operă elegantă de artă în modul standby. Noile televizoare Samsung Frame QLED 4K sunt disponibile în 4 dimensiuni cu dimensiuni de ecran de la 43 până la un impresionant 65 inci.

REVIEW SAMSUNG QE43LS03

Televiziunea cu cadru foto de 43 inch la un singur test

Cu un preț de puțin sub 900 de euro, televizorul Samsung The Frame QLED 4K de 43 inci nu este cu siguranță o plăcere ieftină. Cadrul de imagine TV este livrat, inclusiv o pereche de picioare metalice, o cutie de conexiune externă (One Connect Box) și o telecomandă albă inteligentă. Un suport de perete NoGap este, de asemenea, inclus.

După ce ați scăpat de 43 ambalajele de pe ambalaj, designul elegant și calitatea ridicată a lucrării atrag imediat atenția. Televizorul Samsung este livrat cu un cadru de culoare antracit. Accesorii sunt disponibile și pentru alte culori ( bej , negru , nuc și alb ).

Dotare SAMSUNG QE43LS03

În ceea ce privește echipamentul, tot ce este important este la bord pe care te poți aștepta de la un televizor actual 4K. Samsung a salvat puțin aici și acolo. Ne-a plăcut foarte mult poziția conexiunilor, care nu sunt pe spatele televizorului, ci au fost mutate într-o casetă de conexiune externă. Așadar, nu trebuie să puneți cabluri suplimentare la televizor și să preveniți infundarea inestetică a cablurilor.

One Connect Box are 4 porturi HDMI 2.0 cu ARC, 2 interfețe USB și o ieșire optică. Cu toate acestea, nu există opțiuni de conexiune analogică. Samsung a salvat și la recepția TV. În locul unui tuner twin, așa cum este de obicei cu un model premium, Samsung a instalat doar un triplu tuner. Cu timpi de comutare de puțin peste 1 secundă, tunerul funcționează plăcut rapid. Dacă doriți, puteți înregistra programul TV curent pe un stick USB .

SmartTV cu control vocal

Samsung QELS03R The Frame este un televizor SmartTV activat pe internet de ultimă generație. De la bibliotecile media la un magazin de aplicații până la servicii de streaming precum Amazon Prime Video , Netflix și DAZN, totul este disponibil. Interfața de utilizator și aplicațiile rulează fără probleme. Telecomanda Smart inclusă se încadrează perfect în mâna ta și reacționează, de asemenea, la intrările la viteza fulgerului. De asemenea, ne-au plăcut foarte mult butoanele separate pentru Amazon Prime Video și Netflix. Microfonul încorporat pentru controlul vocal Bixby funcționează fără probleme.
Dacă preferați să folosiți Amazon Alexa în locul asistentului vocal Bixby de la Samsung, aveți nevoie și de difuzorul inteligent Echo Dot .

Moda artă cu peste 1000 de opere de artă

În conformitate cu televiziunea cu cadru foto, Samsung oferă, de asemenea, o selecție mare de tablouri digitale și opere de artă, unele dintre acestea fiind contra cost. În modul standby, televiziunea 4K este transformată într-un tablou clasic sau într-un colaj modern. Pentru a vă asigura că consumul de energie electrică nu crește incomensurabil, operele de artă sunt afișate numai atunci când o persoană intră în cameră. Dacă părăsiți camera, televizorul se oprește automat după câteva secunde. Cu toate acestea, în funcție de condițiile de iluminare predominante, detectorul de mișcare nu funcționează întotdeauna în mod fiabil. În total, modul de artă poate convinge. Picturile și operele de artă arată uimitor de reale.

calitatea picturii

Dacă alegeți televiziunea cu cadru foto, nu trebuie să faceți fără o imagine bună. Noul Samsung The Frame QE43LS03R are un ecran UHD 4K de înaltă rezoluție cu tehnologie Quantum Dot. Un panou VA de 50 Hz cu iluminare LED Edge funcționează în interiorul ecranului.

În testul practic, Samsung QE43LS03R a afișat un ecran foarte luminat uniform, fără a avea puncte de iluminare notabile. Filmele actuale 4K sunt reproduse excelent, cu culori strălucitoare și un contrast enorm. Pe lângă spațiul de culoare extins (gamă largă de culori), Samsung are, de asemenea, un control 100% al spațiului de culori DCI-P3 și îmbunătățirea contrastului HDR10 + și HLG. Doar Dolby Vision nu este acceptat.

Nu numai filmele 4K de înaltă rezoluție, dar și conținutul SD și HD sunt impresionante. Tot aici, Samsung The Frame prezintă o calitate superioară a imaginii cu culori naturale și convinge cu o adâncime mare de câmp. Numai cu semnalele analogice imaginea apare parțial spălată cu blocuri și artefacte enervante.

În total, Samsung The Frame poate convinge prin calitatea sa de imagine ridicată.

SAMSUNG QE43LS03

Calitatea sunetului

Când vine vorba de sunet, deziluzia se răspândește rapid. Sunetul sună destul de subțire în general. Tonurile joase și bassurile nu sunt afișate în mod adecvat. Pentru fanii de filme și home theater, vă recomandăm cu încredere o bară sonoră externă.
Sfatul nostru: bara de sunet wireless Samsung HW-Q60R are un subwoofer wireless și oferă un impresionant 360 de wați. Iată un link către raportul de testare pe Sounds24.com.

SAMSUNG QE43LS03

Concluzie SAMSUNG QE43LS03

Un televizor elegant pentru iubitorii de artă. Noul televizor Samsung Frame 4K nu numai că arată elegant, ci are multe de oferit din punct de vedere tehnic. Echipamentul include cel mai recent SmartTV cu control vocal și un tuner triplu rapid cu funcție de înregistrare. Calitatea imaginii, în special reprezentarea culorilor și gama de contrast, sunt de asemenea convingătoare.

Verdictul nostru : foarte bun!