Noul televizor Samsung HD UE43NU7099 Ultra HD în testul practic. Cum funcționează noul televizor 4K SmartTV Samsung low cost? Am testat cei 43 incher și am arătat dacă achiziția merită. Seria Samsung NU7099 este disponibilă în 4 dimensiuni, cu dimensiuni de ecran de la 43 până la 65 inci.

Samsung UE43NU7099 în test

Această serie se adresează în primul rând clienților care doresc un televizor de înaltă rezoluție, fără prea multe bibelouri. Televizorul cu ecran plat are prețuri în segmentul prețurilor mici.

Carcasa din plastic a Samsung UE43NU7099 este păstrată subțire și arată destul de frumos cu cadrul strălucitor și îngust. Desigur, nu se poate aștepta niciun aspect de înaltă calitate sau materiale speciale aici.

Deoarece picioarele de plastic incluse în livrarea nu par deosebit de stabile, se recomandă montarea pe perete cu un suport de perete VESA 200 x 200 .

În funcție de gama de prețuri, Samsung a eliminat și unele opțiuni de conectare. Din păcate, găsim doar 2 porturi HDMI, un port USB și o ieșire digitală și LAN LAN. De asemenea, Bluetooth sau o telecomandă Magic Remote nu sunt disponibile.

În afară de televizor, domeniul de livrare constă doar din picioare, o telecomandă simplă numerică, un cablu de alimentare și un manual de pornire rapidă.

Dotare

Interfața Smart TV a Samsung TV se bazează pe sistemul de operare Tizen 4.0 și oferă o gamă extinsă de aplicații și servicii de streaming, cum ar fi Amazon Video și Netflix, care pot fi transmise în flux 4K pe UE43NU7099.

Suprafața poate fi controlată doar printr-o telecomandă numerică, ceea ce am considerat că este o rușine în test. O telecomandă inteligentă cu tastatură sau control vocal integrat ar fi ideală aici. Introducerea textului folosind o tastatură pe ecran este foarte greoaie.

Triuncatorul integrat primește semnale de antenă, satelit și cablu. Un slot pentru carduri CI + pentru TV TV, cum ar fi HD + , ORF HD sau Sky este de asemenea disponibil.

Timpul de comutare al tunerului este de aproximativ o secundă. Desigur, televizorul oferă, de asemenea, HbbTV, precum și teletext și un ghid electronic de programe.

calitatea picturii

Ecranul 4K compatibil cu HDR al Samsung UE43NU7099 se bazează pe un panou VA pe 8 biți cu iluminare LED cu margine, care poate afișa doar 16,7 milioane de culori, dar le afișează viu și luminos. Datorită panoului pe 8 biți, televizorul nu este echipat cu HDR complet, dar semnalele HDR pot fi utilizate destul de bine, cu ușoare restricții.

Imaginile vă rog cu un contrast bun și o rezoluție foarte mare, iar valoarea neagră este reprodusă într-o calitate satisfăcătoare, în ciuda faptului că nu este un dispozitiv de înaltă performanță.

Fluxul de imagine al UE43NU7099 rulează lin și lin. Microruckers rămân afară. Atunci când se afișează material sursă SD și HD, televizorul Samsung arată o imagine constantă.

Dacă optimizați imaginea cu poze de testare profesionale , obțineți o anumită calitate chiar și de la un dispozitiv din acest segment de preț. În general, ne-a plăcut foarte mult calitatea imaginii în ceea ce privește prețul / performanța.

Calitatea sunetului

Difuzoarele cu 2 canale ale Samsung UE43NU7099 oferă un total de 20 de wați și produc un sunet acceptabil. Cu toate acestea, nu trebuie să vă așteptați prea mult de la un dispozitiv din această gamă de prețuri și ar trebui să obțineți mai degrabă o bară sonoră adecvată sau un receptor multicanal pentru o senzație reală de home cinema. Sistemul de sunet integrat are slăbiciunile sale în principal în gama de bass și bass. Sunetul este încă clar și cu multă putere.

Recomandarea noastră: puternica bară sonoră 2.1 canale Samsung HW-M360 cu subwoofer wireless și putere de 200 wați.

Concluzie

Samsung UE43NU7099 este un televizor cu ecran plat 4K în segmentul prețului scăzut. În ciuda unor dezavantaje și a puținelor caracteristici, televizorul convinge din punct de vedere al prețului / performanței cu afișarea imaginii din test și este potrivit ca model de nivel de intrare sau variantă ieftină a unui dispozitiv 4K. Dacă nu trebuie să aveți cea mai bună calitate și puteți face fără suplimente, nu veți greși cu achiziționarea televizorului Samsung. În ciuda scepticismului inițial, televiziunea ne-a convins în general la test.

Specificatii Samsung UE43NU7099

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Caracteristici cheie Comenzi vocale
Tip procesor Quad core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine UHD Dimming Mod Film
Tuner digital integrat DVB-C DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus
Putere difuzoare integrate 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 1 x Component input 2 x USB 1 x AV 1 x RF

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 115 W

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 970.2 x 636.3 x 210.3 mm
Dimensiune fara stand 970.2 x 563.2 x 59.8 mm
Greutate cu stand 9.8 Kg
Greutate fara stand 9.6 Kg
Dimensiune cutie 1097 x 678 x 151 mm
Greutate cutie 13.6 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200