Un alt model de televiziune Samsung UE43RU7099 4K UHD de la producătorul coreean de electronice Samsung a fost lansat în trimestrul al treilea din 2019. Noul Samsung UE43RU7099 este practic identic cu modelul Samsung RU7179 și vine, de asemenea, cu caracteristici aproape identice.

REVIEW Samsung UE43RU7099

Modelul 4K entry-level de la Samsung este livrat bine ambalat într-o cutie robustă, iar versiunea de 43 inch este configurată relativ rapid. Din punct de vedere vizual, UE43RU7099 diferă de RU7179 practic doar de picioare. În general, carcasa și picioarele din plastic arată bine făcute. Desigur, televizorul poate fi fixat și cu un suport de perete VESA 200 x 200 adecvat .

Dotare

Smart Hub-ul bazat pe Tizen rulează în mod fiabil și rapid, dar controlul prin intermediul telecomenzii incluse se dovedește a nu fi foarte convenabil. Serviciile de streaming (Amazon Prime Video, Netflix etc.), bibliotecile media și HbbTV sunt deja instalate și funcționează perfect. Din păcate, Samsung TV nu poate fi controlat cu ușurință prin voce. Deși acest lucru este destul de posibil, aveți nevoie de un dispozitiv adecvat, cum ar fi. un difuzor Amazon Echo Dot r.

Built-in 4K triplu tuner funcționează fără probleme și schimbă programele în mare parte în doar o secundă. Pacat ca producatorul nu permite inregistrarea USB, aceasta functie a fost dezactivata in fabrica.

calitatea picturii

Ecranul UHD de 43 inci acceptă extensiile de contrast HDR10 și HLG. În comparație cu dispozitivele de înaltă calitate, UE43RU7099 are doar un panou pe 8 biți cu iluminare LED Edge. Cu toate acestea, televizorul a convins în testul practic în ceea ce privește calitatea imaginii. Toate materialele de film – de la 4K la canale HD – sunt ascuțite de ras și, dacă este necesar, extrapolate de procesorul de imagine la viteza fulgerului. Pentru un panou de 50 Hz, Samsung UE43RU7099 are o cantitate surprinzătoare și arată o claritate impresionantă a mișcării.

Concluzie Samsung UE43RU7099

Samsung UE43RU7099 este un televizor cu ecran plat ieftin, cu caracteristici bune. Dacă nu aveți nevoie neapărat de cel mai bine echipat TV și doriți o calitate bună a imaginii, Samsung UE43RU7099 este alegerea potrivită.

Verdictul nostru: Bun! Recomandabil!