Odată cu modelul UE43RU7179 lansat în acest an, Samsung lanseOdată cu modelul UE43RU7179 lansat în acest an, Samsung lansează pentru prima dată un televizor 4K UHD care are un procesor de imagini 4K UHD.ază pentru prima dată un televizor 4K UHD care are un procesor de imagini 4K UHD.

Televiziune Samsung UE43RU7179 UHD

Pentru testul nostru de practică, am analizat cu atenție modelul UE43RU7179. Bine ambalat într-o cutie de carton robust, televizorul este livrat prin poștă. Structura este simplă. Dacă televizorul trebuie montat pe perete, se poate utiliza un suport de perete VESA 200 x 200 mm . Cu toate acestea, acest lucru nu este inclus în sfera de livrare.

Televiziunea subțire în designul cu margini nobile din Charcoal Black face o impresie excelentă și este ideală pentru montarea pe un perete datorită adâncimii sale foarte mici.

Dotare

Pe lângă televizorul inteligent, care rulează pe sistemul de operare Tizen 5.0, UE43RU7179 acceptă și Amazon Alexa și Google Assistant. Acest lucru înseamnă că Samsung TV poate fi integrat cu ușurință într-o rețea inteligentă existentă. De asemenea, Google Assistant oferă opțiunea de a schimba canalele prin controlul vocal, de a schimba volumul și de a face alte câteva setări. Telecomanda OneRemote disponibilă opțional combină toate funcțiile dintr-un singur dispozitiv și controlează, de asemenea, dispozitivele conectate la televizor.

Desigur, televizorul de 43 inch oferă un tuner triplu pentru recepția televiziunii în întregime, un ghid electronic de programe, dar fără interfață Bluetooth și fără funcție de înregistrare.

calitatea picturii

În UE43RU7179 a fost instalat un panou VA de 38 de biți pe 8 biți de 3840 x 2160 pixeli cu control al ratei cadrului. Datorită tehnologiei HDR, procesorul de imagine 4K UHD și o iluminare foarte uniformă a panoului cu LED-uri de margine, culori expresive și luminoase clipesc pe ecran. Adâncimea înaltă de culoare a televizorului Samsung reproduce peste 16,7 milioane de culori în nuanțe subtile, de la nuanțe foarte deschise de alb la negru bogat. Întunecarea neplăcută sau sângerarea de fundal nu se observă cu greu.

Conținut de înaltă rezoluție, cum ar fi de la serviciile de streaming sau Blu-Rays sunt ascuțite. De asemenea, UE43RU7179 îmbunătățește conținutul SD fără probleme, astfel încât imaginea să fie în mod constant clar și fluid.

În general, Samsung TV a făcut o impresie foarte bună în testul practic.

Calitatea sunetului

Ca și în cazul tuturor televizoarelor, sunetul este punctul slab din UE43RU7179. Difuzoarele cu 2 canale cu tragere în jos oferă o putere de 20 de wați și sunt potrivite într-o măsură limitată dacă vă așteptați la o bucurie reală a filmului. Vă recomandăm o soluție externă de sunet, cum ar fi bara de sunet Samsung HW-N450 cu subwoofer wireless și ieșire de muzică 320.

Concluzie

Samsung UE43RU7179 poate fi integrat complet în rețelele inteligente de casă existente și funcții precum Google Assistant și Amazon Alexa. Calitatea imaginii a televizorului Samsung este foarte bună. Culorile strălucesc, scenele de film rulează lin și lin pe ecran. Lipsa unei interfețe Bluetooth reduce impresia generală pozitivă. În general, televizorul Samsung are un raport calitate-preț bun și, prin urmare, este o recomandare absolută de cumpărare.

Specificatii Samsung UE43RU7179

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2019
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Caracteristici cheie Inregistrare USB DLNA
Tip procesor Quad core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine UHD Dimming Natural Mode Support
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Bluetooth Audio Multiroom Link
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Composite In CI+ slot 1 x Component input 2 x USB 2 x RF

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 70 W

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 970.2 x 636.3 x 210.3 mm
Dimensiune fara stand 970.2 x 563.2 x 58.8 mm
Greutate cu stand 9.8 Kg

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200