Televiziunea Ultra HD 4K UE43RU7409 de la producătorul de electronice Samsung este nou pe piață în această lună . Singurele caracteristici menționate anterior, cum ar fi suportul Amazon Alexa și Google Assistant, precum și Apple Airplay promit multe. Am aruncat o privire mai atentă la modelul entry-level de 43 inch.

Modelul seria RU7409 este format din 4 modele de dimensiuni diferite de la 43 la 65 inci și este disponibil în magazine din martie 2019.

Samsung UE43RU7409

Televizorul Samsung UE43RU7409 UHD

Televizorul UHD arată foarte elegant, cu o față din aluminiu periat și arată bine pe banca televizorului. Șasiul subțire poate fi montat și pe perete, la cerere. Pentru aceasta este necesar un suport de perete certificat VESA de 200 x 200 mm . Acest lucru poate fi achiziționat de la diverși producători și nu este inclus în livrare.

Samsung UE43RU7409

Dotare

Pachetul de echipamente al UE43RU7409UXZG conține tot ceea ce ți-ai imagina în cadrul unui televizor UHD 4K actual. Integrarea într-o rețea inteligentă de domiciliu inteligentă și controlul fără probleme și simple este posibilă cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple AirPlay.

Interfața Smart TV conține, de asemenea, toate aplicațiile moderne și populare și serviciile de streaming, cum ar fi Amazon Video, Netflix și Maxdome.

A fost instalat un tuner triplu pentru recepția normală a televiziunii, care primește semnale prin cablu, satelit și terestre. Comutarea între canale individuale este lină și rapidă și de obicei durează mai puțin de o secundă. Din păcate, Samsung nu are o funcție de înregistrare USB, deoarece a fost dezactivat în fabrică. Micul meu truc este, însă, să activez funcția de înregistrare (PVR și TimeShift) cu o telecomandă de serviciu specială de la HbbTV4You . 😉

În total, UE43RU7409 se poate convinge cu echipamentul său extins.

calitatea picturii

UE43RU7409 are un display 4K de 43 inch cu 50 Hz și este potrivit și pentru HLG în plus față de HDR10. În interiorul modelului de 43 inci se află un panou VA de 8 biți nativ cu control al ratei cadrelor, întunecarea locală UHD și cel mai recent procesor de imagini UHD Samsung.

În ceea ce privește calitatea imaginii, noul Samsung TV are multe de oferit și poate face mult mai mult decât anul trecut. Panoul apare uniform iluminat în zonă și este aproape lipsit de efectele de sângerare sau de întunecare a fundalului.

Datorită UHD Local Dimming și noului procesor de imagini UHD, Samsung atinge un contrast impresionant cu culorile strălucitoare, pe un fundal negru profund. În general, culorile sunt afișate foarte intens, dar totuși fidele naturii. Imaginea arată ascuțit de ras, cu un efect de adâncime enorm. Cea mai bună calitate a imaginii este obținută desigur de Samsung UE43RU7409UXZG cu filme HDR de înaltă rezoluție 4K. Procesorul de imagine UHD optimizează de asemenea conținutul SD și HD și le redă extrem de bine.

De asemenea, jucătorii vor primi în valoare banii lor. În modul de jocuri, Samsung atinge un interval de intrare mai mic de 20 ms și, prin urmare, este potrivit, de asemenea, ca un monitor de jocuri XXXL. În general, ne-a plăcut foarte mult calitatea imaginii a noului Samsung UE43RU7409. Pentru a beneficia la maxim de modelul de 43 inch, vă recomandăm să optimizați setările de imagine cu imaginile de test Profi 4K .

Calitatea sunetului

La fel ca în cazul multor televiziuni, sunetul este punctul slab. Cele două difuzoare în scădere emite un sunet acceptabil pentru vizionarea televiziunii. Cu toate acestea, performanța nu este suficientă pentru serile de home cinema. Dacă doriți un sunet surround și o experiență de sunet completă, ar trebui să preferați bara de sunet Samsung HW-M450 cu un subwoofer extern și o putere de 320 watt.

Concluzie

Televizorul cu ecran plat 4K UHD UE43RU7409 de la Samsung oferă o calitate superioară a imaginii și un pachet de echipamente foarte extins și modern. Este perfect pentru funcționarea într-o rețea inteligentă de locuințe și convinge cu toate tipurile. Prin urmare, oferim Samsung TV-ului de sus, cu convingere deplină!

Specificatii Samsung UE43RU7409

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2019
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo
Caracteristici cheie Screen Mirroring
Mirroring iOS Android
Tip procesor Quad core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine UHD Dimming Pur Color Mega Contrast Contrast Enhancer Mod Film Natural Mode Support UHD Engine
Tuner digital integrat DVB-C DVB-T2
Rata de refresh 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Multiroom Link Bluetooth Audio
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W
Subwoofer integrat Nu
Putere subwoofer 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 115 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 97 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 970.2 x 636.3 x 210.3 mm
Dimensiune fara stand 970.2 x 563.2 x 58.2 mm
Greutate cu stand 9.8 Kg
Greutate fara stand 9.6 Kg
Dimensiune cutie 1097 x 677 x 151 mm
Greutate cutie 13.5 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200