Cu noua serie Samsung UE43RU7419 a lansat două noi televizoare albe 4K cu diagonale de ecran pe 43 și 50 inci. Televizoarele Samsung sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Assistant, au SmartTV cu control vocal și un tuner triplu cu funcție de înregistrare USB opțională.

Samsung UE43RU7419

Televizorul Samsung UE43RU7419UXZG UHD 4K

Samsung UE43RU7419 de 43 inci are un șasiu subțire de aproape 5 cm, cu ramă subțire și o bază largă în alb cu articol fin. Designul celor 43 incher și manopera arată de înaltă calitate. Dacă optați pentru montare pe perete, aveți nevoie și de un suport de perete VESA 200 x 200 . În plus față de televizorul de 43 inch, livrarea include și un suport, o telecomandă inteligentă neagră premium, baterii, cablu de alimentare și instrucțiuni de funcționare.

Samsung UE43RU7419

Dotare Samsung UE43RU7419

Dacă optezi pentru modelul alb de 43 inci, primești un televizor 4K echipat de top. Utilizatorii Amazon Alexa sau Google Assistant pot integra televizorul în mediul de acasă inteligent existent și îl pot controla printr-o comandă vocală.
Samsung UE43RU7419 are cel mai recent Smart Hub din ultima versiune și poate fi operat rapid cu telecomanda Smart Smart inclusă. Smart Hub vă oferă acces rapid la actualul program TV, bibliotecile media, serviciile de streaming și toate dispozitivele conectate, cum ar fi playerele BluRay sau console de jocuri.

Serviciile de streaming de la Amazon Prime Video și Netflix oferă cele mai noi filme 4K de cea mai bună calitate. Reglarea triplă integrată este de asemenea potrivită pentru 4K și a prezentat timpi de comutare rapidă a canalului mai mici de o secundă în testul practic. Pentru recepția prin satelit (DVB-T2) există și un slot pentru carduri CI + pentru recepția canalelor PayTV precum Sky, HD + sau HD Austria . În mod alternativ, canale TV HD pot fi primite și prin stick USB HD + TVkey.
Dispozitivul de 43 inch nu are o funcție de înregistrare USB în starea de livrare, deoarece aceasta a fost dezactivată în fabrică. Cu un serviciu special de telecomandă de la HbbTV4YouCu toate acestea, PVR și TimeShift pot fi activate mai târziu. Programele TV pot fi apoi înregistrate pe un stick USB standard .

calitatea picturii Samsung UE43RU7419

Samsung UE43RU7419UXZG are un ecran Ultra HD de 43 inci 4K, este compatibil cu HDR10 și poate afișa până la 1 miliard de culori cu tehnologia sa de panou pe 10 biți. Ecranul pe jumătate oglindă a arătat un panou excelent iluminat în test și este aproape lipsit de spoturi de iluminare sau de fundal.
Cu un conținut de înaltă rezoluție 4K, televizorul Samsung arată o imagine strălucitoare și ascuțită. Însă 43 incher atinge, de asemenea, o profunzime excelentă de câmp cu DVD-uri, BluRays și programe HD. Procesorul de imagini UHD optimizează conținutul în timp real și atinge astfel un nivel mai înalt de detaliere. Contrastul poate convinge și el. Îmbunătățirile de întunecare și contrastul UHD creează culori strălucitoare pe un fundal negru profund.
În general, calitatea imaginii a Samsung UE43RU7419 poate convinge.

Calitatea sunetului

În ceea ce privește calitatea sunetului, nu trebuie să vă așteptați prea mult la un televizor cu ecran plat de această dimensiune. Sistemul audio integrat are 2 boxe reflexe bass și oferă 2 x 10 wați. Sistemul de sunet asigură o putere suficientă pentru funcționarea normală a televizorului sau ca un al doilea televizor în dormitor. 43 incher arată un sunet clar cu voci clar de înțeles. Dacă doriți să obțineți mai mult sunet, cel mai bine este să utilizați o bară de sunet fără fir.
Bara de sunet Canton 03561 DM-75 arată perfect cu televizorul alb Samsung și transformă camera de zi într-un adevărat home theater.

Concluzie

Samsung UE43RU7419UXZG alb a obținut un rezultat general convingător la test. Pe lângă designul elegant și manopera de înaltă calitate, 43 incher se pot convinge, de asemenea, cu echipamentul său extins și calitatea ridicată a imaginii 4K. Punctele slabe grave nu au fost găsite în niciun domeniu în testul practic. Verdictul nostru: O televiziune 4K elegantă și bine echipată. Foarte recomandat.

Specificatii Samsung UE43RU7419

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2019
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo
Caracteristici cheie Screen Mirroring
Mirroring iOS Android
Tip procesor Quad core

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine UHD Dimming Pur Color Mega Contrast Contrast Enhancer Mod Film Natural Mode Support UHD Engine
Tuner digital integrat DVB-C DVB-T2
Rata de refresh 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Multiroom Link Bluetooth Audio
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W
Subwoofer integrat Nu
Putere subwoofer 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 115 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 97 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 970.2 x 636.3 x 210.3 mm
Dimensiune fara stand 970.2 x 563.2 x 58.2 mm
Greutate cu stand 9.8 Kg
Greutate fara stand 9.6 Kg
Dimensiune cutie 1097 x 677 x 151 mm
Greutate cutie 13.5 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200